adm Android kullanan canımız annelerimiz, her sabah 11’de bebekten gelen bildirimi alamadığını söyleyen çok annemiz vardı. Sorunh çözmek için bir bildirim de yayınladık, sizlerden de geri bildirim bekliyoruz. Sadece 1 annemiz yazmış:(
Deletedmom_29 adm android kullanıyorum ama böyle bir bildirimden haberim bile yoktu çünkü bildirimlerim hep kapalıydı. Bildirimleri açıp dönüş yaparım post silinmezse
edizveuras HappyKids keske bir de forumda acilan basliklarin bildirimi gelse bir de yorum yaptigimiz basliklarda …… kisisi yorumuna cevap verdi bildirimi gelse ❤️ keske😌
BabyLinda HappyKids iphonedan Android telefona geçtim tek sorun yaşadığım uygulama sizsiniz.iphone telefonlarda hiç bu kadar reklam çıkmıyordu ama androidde inanılmaz bir reklam var. Uygulamaya girerken bir reklam başlığa tıklamayla çalışırken bir reklam bildirime tıklayınca bir reklam…. sizde reklam sayesinde is yapıyorsunuz evet ama bu kadarı fazla gibi geldi. Sadece bildirmek istedim.
Adanurymn HappyKids bende duzelmemis bebegimin bilgilerini boy kilosunu ekledigimde sadece boyu gosteriyor
Fkb Bildirimlerim hep açıktı ama bana da hiç gelmemişti güncelledim inşallah gelir 🤗🙈 happy mom da kullandım ordan gelen msjlar o kadr mutlu ederdi ki şimdi de aynı mutluluğu yaşıcam inşallah 🤗
Musab__26 HappyKids nasıl yapacaz güncelleme..bende görünmüyor🤷🏻♀️Ve bildirimlerde gelmiyor uygulamaya girip de görüyorum👍
Fkb NaimeYilmaz Bi de Bi arkadaşımızın dediği gibi fotoğraf yükleyemiyorum bu konuda da yardımcı olur musunuz 🤗🙈