Kalps Merhaba arkadaşlar , mememin biri küçük kaldı biri büyük 🤦🏻♀️ Bebeğimi sağ gögüsümden daha çok emzirdiğim için ( bana tutması emzirmesi daha kolay geldi nedense ) sol gögüsüm biraz küçük kaldı . Geçer mi , yada napmam lazım !!
Mervetopcu Kalps diğer göğsünüzü de vermeye çalışın süt kanallarınız tıkanırsa bebeğiniz büyüdükçe sütünüz bebeğinize yetersiz gelebilir eğer çok zorlanıyorsanız pompa ile sütünüzü sağın naçizane tavsiyem
MinnakTosbagm Kalps Benimde sağ göğüsüm küçük ve daha az süt oluyor emzirmeyi kestiğimizde düzelir bence sütle alakalıdır diye düşümdüm
Kalps Rubab_Mommy yaaa baya fark edior ama bu seferde sürekli o memeden emzireyim diorm belki düzelir 😅 ama diğer memem kadar içinde süt yok sanki
Rubab_Mommy Kalps Yok yaa ikisindende emzir ☺Onunla bi alakasi yok.Hem ALLAH korusun emzirmedigin gogusun mastit olur sonra
Kalps MinnakTosbagm Büyük ihtimalle, emzirme sürecinde düzelseydi keşke daha çok süt olurdu . Önemli olan şuan süt görünüş 2. Planda ☺️
MotherQueen Kalps bebeğiniz emmeye devam ettikçe memeler onun ihtiyacına uygun süt üretimine devam eder benimde biri büyük biri küçük ama doyuyor 😌
MinnakTosbagm Kalps Evet kesinlikle öyle ama komik gözükmüyorda değil dar giydiğimde kendi kendime gülesim geliyor benim baya belirgin 🤦🏼♀️😂
Egeminannesi Kalps benımde öyle bırını daha çok emzırdım ondan büyüdü dıgerının ucu yok dıye. Çok emzıremedım daha Yenı Yenı tutuyor o göğsümü belkı emdıkce oda büyür dıye umut edıyırm ınsalalh yoksa. Çok kötü görünüyor haklısınız
Kalps Egeminannesi Yaa benim ikisininde uçu da sütüde vardı ama birinde daha rahat tutuyordum çocukta rahat emiyordu o yüzden 1 defa solla versem 3 defa sağ tarafla verirdim 🤣🤦🏻♀️ Sonuç biri büyük biri küçük 😅
PortakalliKahve Kalps aynı benimde 🥲 bebeğim sağ göğsümü almadı ilk 20 gün. Bende karnı doysun yeter ki deyip emzirdim soldan bol bol. Sonuç biri büyüdü dolgunlaştı diğeriyse çocuk göğüsü gibi kaldı. Emzirme bittikten sonra geçer diyorlar bitene kadar da küçüğe bol bol ped koyuyorum ki aynı boya gelsin 😂
Kalps PortakalliKahve hahaha aynenn yaaa 😂😂 benimki iki göğüsümü de aldı ama ben tutamadm o tarafta , sezeryandı bidee ağrılarm falan oluyordu o tarfta tutunca hep süt boğazına kaçıordu halende kaçıyor öksürüp öksürüp duruyor 🤦🏻♀️
Kalps MotherQueen çok şükür benimki de şuanlık doyuyor ama 46 günlüğüz daha . İlerde de doyar inşallah 🙏🏻