Neslihanbudak Sevgili anneler bebeğim için yoğurt mayalıcam hangi sütle mayalıyorsunuz?Altın süt farkı nedir?Kiwi 1 lr yoğurt makinası aldım sütü kaynatmama gerek varmı nasıl kullanılıyor kullanan varmı?
Eesay Neslihanbudak herhangi paketli bir pastörize sütü oda sıcaklığına getirin daha sonra mayalayacağınız kavanozlara koyun. Mayayı içlerine bölüştürün o kadar. 🌸 ben weewell kullanıyorum ama aynıdır sanırım mayalama işlemi
elifiii Neslihanbudak Eger imkan varsa güvenilir sütçü sütlerinden eger imkan yoksa da organik cam şişede satılan sütlerden mayalamaya çalışın. altın süt içine krema koyulmuş bir süt. Makine kullanmıyorum kullanım kılavuzunda yazıyordur. eger çiğ süt alırsanız mutlaka kaynatmalısınız sonra talimatlara göre davranırsınız.
Neslihanbudak Eesay sütü kaynatmama gerek yok sanırım ve mayalanma süreleri kaç saat bu süre boyunca fişe takılı mı duruyorlar
Eesay Neslihanbudak benim kullandığım marka farklı yanlış bilgi vermeyeyim kullanma klavuzunda detaylı anlatım vardır mutlaka. Ama evet prize takılı kalıyor mayalama bitene kadar