Azsekerlikahve Kızlar bebeğim 6aylık oldu 2 numaraya geçmem gerekiyo mu bide sma kullanıyoruz artık doyurmuyo sanki. Farkı oluyo mu bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin.
pelinburak1502 Azsekerlikahve ben 2 numaraya kızım 6.5 aylıkken geçtim daha önce ilk önce sma aptamil ve 4 ay hipp kullandım. 2 numaraya geçtiğim zaman bi iştahsızlık başladı mama ile ilgisi olduğunu düşünüyorum. 3 farklı mama aldım yine biri bitince ötekine geçiyorum. Belki sıkılıyordur bilemem tabi
Begumnaz Azsekerlikahve bende oğluma SMA kullanıyorum 6. Aya girer girmez 2 numaraya geçtik içindeki vitaminler 1 den farklı cocukların ihtiyacları 6 aydan sonra değişiyor aylarına göre mamayı değiştirmek en mantıklısı gibi geliyor bana
Azsekerlikahve pelinburak1502 sürekli mama değiştirdiğin için olabilir belki. Kızım son zamanlarda böyle yapmaya naşladı bende artık 2 numaraya geçmeyi düşündüm.
bitanem123 Azsekerlikahve kutuyu biterene kadar verebilirsin canım miktarını artırarak doymuyodur sonra 2yi normal verirsin doyurur 😊