Nrsna94 Normal doğum sonrası kabızlık hemoroid döngüsü arasındayım bir türlü düzelemiyorum bir kaç kere magnesi calcine tozunu içtim ama başa sarıyor önerileriniz var mı 😭
ozlemikka Nrsna94 her sabah kalkınca ilk iş bir bardak ılık su iç, sonra da akşamdan suya kiydugun kayısıları ye suyunu iç. Düzenli olarak yap bunu. Makarna oilav ekmek uzak dur. Ben çok çektim dikkat etmedim ameliyata kadar gitti
F-Betul Nrsna94 sebze ağırlıklı beslenin zeytinyağı ağırlık beslenin, balkabağı püresi yiyin, gün içinde ayrannkefir boza için. Allah yardımcınız olsun.
ozlemikka Nrsna94 evet rahatladım ama diyetime dikkat etmezsem hemen kabız oluyorum yine ağrılı cikiyorum. Dikkat edersem hicbir problem yok
F-Betul ozlemikka Özlem merhaba 😊 Kabız olunca çektiğin Ağrı ameliyattan önceki gibi uzun süreli ve şiddetli mi ?
ozlemikka F-Betul hayiir kıyaslanamaz bile , şuan kabız olsam ağrı oluyor ama WC bittikten sonra bir şey kalmıyor Fatmacim. Ameliyattan önce 10-12 saat ağrı ve acı oluyordu, oturmak bile istemiyordum.
ozlemikka Nrsna94 procto fitil ve krem kullandim ama çatlağım büyük olduğu için bunlar geçici çözüm oldu. Artık hiçbir ilaç fayda etmediginde ben ameliyat olucam dedim ve oldum. Ameliyat sonrası sürecini Makat çatlağı postumda anlattım