_Twinkle_ Kullananlar varmi arkadaslar ben kullandım fırın üstünde iş görür içinede deneyecegim bakalim gücünü görelim 😄😄
Asafeymeninannesi _Twinkle_ Aldım da kullanmak nasip olmadı 🙄 hazır aklımdayken çocuğu uyuttuğum gibi fırınımı sileyim ☺️
_Twinkle_ CemreKerem35 bence iyi fırın üstünde bakalım içinde ise yarayacakmi bakacagim 😄 birikmis birazcik kir var
Sevde123 Duşa kabin mutfak dolapları inox ocakta mükemmel çok beğendim gerçekten fiyatıda baya uygun. Şmdi fırın içine deneyeceğim onuda temizlerse ne alaaa😂
Asafeymeninannesi _Twinkle_ Birini uyutayım derken diğeri uyandı 🙄 doyur,oyna,uyut sonra hoopp akşam yemeği. Geceye doğru bekle beniiiiii matmazel 🤪
Baby_Lena Dadam normalde kullanıyorm ama kirecte denemedım sadece burda bı postta kırectede etkılı oldugunu söylemıslerdı
Zehrakiz _Twinkle_ çok gzel ya reklamı çıkmadan denemiştim. İlk demeden snra eşime dedim çabuk eve stok yapalım bı tutulursa fiyatı fırlar bunun 🤣🤣 5 tane aldım kenarda duruyor. Boya yağ herşeyi çıkarıyor. özellikle celiklerde yeni gibi patlatıyor