Nesibela Merhaba sevgili anneler. Kızım 8 aylık ve geceleri çok zorlanıyoruz yirmi dakikada uyanıyor bende son çare emzik siparişi verdim. Bibs kauçuk kullanan varmı almasi için ne yapmalıyım yaa
Elactus Nesibela bunca zaman emziksiz nasıl dayandınız valla ben istemiyordum almasını ama iyiki almışım ama avent aldım ilk vermemle tuttu bir çok bebekte tutmuş yorumlarda tavsiye ederim
Denizlina Nesibela benim kızım 48 günlük avent, nuk, wee hepsini denedim bir iki kişi bibs önerdi bugün pes ettim onu da sipariş verdim .inşallah tutar
Fun Nesibela doğduğu günden beri bibs kullanıyoruz aşırı memnunum 3 tane var hatta çünkü onlar 4 ayda bir yenisini almak gerekiyo kauçuk şiştiğini için. Kızım şuan 10 buçuk aylık ve çok seviyo
Sarileblebi Nesibela emzik kullanan bebeklerde geceleri emziği düşünce uyanıyor biliyorsunuz değil mi? Gece en az 12-13 kere kalktığımı biliyorum emzik pişmanlık bence
Fun Bu arada geceleri falan emzik düştüğü için ağlamıyo sanırım o bebekten bebeğe değişiyo hiç öyle bi sıkıntı yaşamadık