Epifenomen-gkc theAna içeriği çok da temiz değil ama çok etkili diye aldım. Günde bir kere kullanıyorum o da akşam kakasını yaptıktan sonra. Hiç pişik olmadı. Önemli olan kuru tutmak
MotherQueen Dn123 o zaman ara vereyim inşallah pişmez yine çünkü kanıyor jiletle kesik atmış gibi akıyor içi 😣
Dn123 MotherQueen aa neden peki. Doktor bir şey soylemiyor mu. Ben8m kızımın da neredeyse doğduğundan beri var pisigi az da olsa . Bende sebebini bulamadım
Omerr_0701 Pişik olunca hafif sürüyorum güzel krem zaten her kremi içinde kimyasal madde var olmayan krem yok doğal zeytinyağı sürmek lazm aslına bakarsak sudocream çok aklın sürmeyiiçinde kortizon var
prensinveannesininguncesi theAna hiç kullanmadım bende burada bekleyeyim .Mustelanın pişik kremini kullanıyorum memnunum ama çevremde herkes sudocremi övüyor
theAna prensinveannesininguncesi ben de mustela kullanıyorum ama o pişik önleyiciymiş. Geçirmediği için son çare bunu denedim bir gecede geçirdi
Serife1111 theAna günde birkaç kez kullanıyorum ama önemli olan bu kremi diğer pişik kremleri gibi çok yoğun sürmemek ve sürüldüğünde iyice yedirmek. Yavrum 4 aylık bugüne kadar şükür pişik olmadı ☺️
MotherQueen Dn123 alerjiden kaynaklıymış diyet yapıyorum çok sıkı daha yeni yeni kendine geldi poposu bakamıyordum bile öok çok kötüydü
MotherQueen Dn123 süt süt ürünleri susam kakao paketli tüm gıdaları yemiyorum doktorumuz bunları söyledi gerçektende düzelme oldu ama 1.5 aydır sıkı diyetle düzeldi bide yumurta