theAna Sudocrem kullanan var mı? Nasıl kullanıyorsunuz her bez değişiminde sürmek mi gerekiyor yoksa sadece pişik olduğu zaman mı? Bu krem hakkında bilgim yok yardımcı olur musunuz
Gamzeata theAna pişik olmasını bekleme tabiki ben genelde hergün kullanıyorum özellikle kaka yaptıktan sonra
EminosemreLiya1 theAna ben kullanıyorum canım ama öyle her bez değişiminde sürmüyorum sadece pişik olduğunda sürüyorum hemen geçiyor
Ef24 Ya bu krem çok meşhur ama instagramda bir kaç postta karşıma içeriğinin temiz olmadığı çıktı ben almamıştım zaten ama kullanan çok 🤷🏻♀️ Bepanthol pişik önleyici krem kullanıyorum bir günde tamamen geçiyor pişik olduğu gün 3-4 kez sürüyorum tavsiye ederim 🌺
theAna Ef24 muhendisinoglu incelemesinde gördüm ben de almamıştım. İçeriği güvenilir kremleri denedim olmadı son çare bunu denemek istedim herkes yazmış faydasını diye bir günde geçirdi baya etkiliymiş. Bepantol geçirmedi denedik 😑 teşekkür ederim 😇
bluekoala theAna her bezden sonra kullanıyorum hatta doğdugundan beri 😌şuan 7 aylık hiç pişik olmadı😌 ben cok memnunum ben acı yediğim zaman biraz kızarıyor sürdüğümde hemen geçiriyor.
Fatosloya Merhaba , çok memnun kaldığım pişik kremi. Her gün sürmüyorum. Kızarıklık olursa kullanıyorum, pişik olmadan geçiyor zaten. Çok etkili ,güzel bir krem. mesela sabah sürüyorum akşama pişikten eser kalmıyor.
Fitifiti theAna Sudocremin içinde bir çok kimyasal bileşen var,etkisinin yüksek olmasının sebebi bu. Arkasında ki içeriğine bakarsanız göreceksiniz. Kullanmayın derim
MotherQueen Fitifiti aaaa ben şok 🤯 bize doktor yazdı sürekli kullan dedi bende marifet gibi sıvıyorum her seferinde
MotherQueen theAna valla bizim geçmeyen piştiğimiz vardı alerjiden dolayı şuanda geçti ama her açmamda alçı sıvar gibi sürüyorum korkudan
theAna MotherQueen yara gibi pişik oldu ben de bir katman olacak şekilde sürdüm geçirdi şükür sağ olun geçmiş olsun size de 🌼
Dn123 MotherQueen hiç-bir pişik kremini öyle sürme sıvar gibi. Öyle yaparsam orası hassasiyet olur surekli pisik okur ve krem etki etmez
Emine_1245 Canım biz kullanıyoruz. Ama her bezden sonra surmemelisin. Sık kullanilmasi da önerilmiyor. Arada sürmen yeterlidir. Herşeyin fazlası zarar demişler