cimengoz Aslında bu konuyla alakalı bir çok post açılmış onları da okudum ama anasayfada yeni açılan bir post göremedim. Tecrübeli anneler yardım ederse çok sevinirim. Neler almıştınız veya alıyorsunuz. Bizim de ek gıda serüvenimize az kaldı. Şimdilik sadece mama sandalyesini aldık. Diğer malzemelerin markasına karar verebilirsek inşallah onları da alacağız 🙈 Siz hangi markaları tercih ettiniz avantajı dezavantajları nelerdi? 😊
Mom62636362 cimengoz bizim de az kaldı, şimdilik sadece silikon önlük, mama kaşıkları, vakumlu mama tabağı, kapaklı küçük kaplar, tupperware’in yoğurtçu diye bir ürünü var onu ve cam rende aldım
cocomelon cimengoz *oioi kaşıklar kullanışlı tabakta aynı şekilde philps beğenmedim ben çok küçüktü *buharlı pişirici almadığıma çok pişmanım *yoğurt yapma makinesi weweel bir gün keşke demedim ) önlğk silikonda her tarzda aldım hepsi ayrı kullanışlı ve ben emsandan ayrı tencere seti aldım küçük miniş 3 lü
cimengoz Elifyazel Yakın zamanda alışveriş yapan başka biri yok sanırım 🙈 siz başladınız mı alışverişe ?
Mom62636362 cimengoz kaşıklar philips avent, kaplar ve tabak tupperware, önlükler ise bime gelmişti geçenlerde oradan aldım
Karpuzreceli Merhaba! Bızde bugun basladık, aldıklarım ikea antılop mama sandalyesı wee baby sılıkon kaşık essybaby vakumlu sılıkon tabak cam rende Silikon önlük(önu ceplı) bırde muşamba gıydırılen onlukten aldım haşlama aparatı aldım bırde pure halıne getırececk ezme aparatı Şuan aklıma gelen bunlar , saglıkla buyusunler bebıslerımız
cimengoz Karpuzreceli amin inşallah 🧿 çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, bende wee baby silikon kaşık ve cam rendeyi aldım şimdilik. Buharda pişirme aparatını hangi marka aldınız?
Karpuzreceli cimengoz rica ederim ne demek, sebze için buharda pişirme aparatını burdan bı avm de aldım öyle marka birşey değildi ha birde eklemeyi unutmuşum meyve süzgeci (silikon) file olanlarda var ama ben silikon tercih ettım aldım wee baby nın.
2506 Oioi nin beslenme setini aldım. Vakumlu tabak , silikon mama önlüğü ve silikon kaşıktan olusan. Ayrıca wee babynin baslangıc kasıklarını aldım. Silikonlu sebze-meyve süzgeci. Yoğurt mayalamak için kücük kavanozlar. Cam rende . Suluk ve haslama aparatı kaldı sadece , onları da tamamlicam.
Robinson Bizimde az kaldi yeni basladim bende oioi vakumlu tabak cam rende babyjem dokulmeyen tabak ve kasiklarini bime gelen slikon onluk bu cocuk ac, acikinca yer adli yemek kitabi aldim Mama sandalyesine karar veremiyorum bende siz hamgi marka aldınız
cimengoz Robinson kiwi koala aldık biz, aslında e bebekte joei mimzy lx indirimdeydi onu alacaktık gece baktım indirimdeydi sabaha bitmiş sonrasında o kadar para vermek istemedim kiwiyle arasında pek bir fark göremedim açıkcası
Karpuzreceli Robinson avent alacaktım bulamadım , wee baby aldım ama bebişim çok sevdı ve hıc akıtmıyor fıyatıda uygun
Karpuzreceli Azatsmommy mrb şimdi kullanıyorum çokta gerekli mi hayır değil! Yanı çatallada ezebilirsin ama işte yok metal vitaminini öldürüyormuş falan feşman derken almış bulundum siz bilirsiniz ama gerek yok derim☺️