Kocamokuz MinikEla bende bAntlardim koku gelmesin diye ama onlar için satılan ürün var adını bilmiyorum ama çok rahat faydasını gördüm tavsiye ederim
eymenkerem Mert_Cemre giderden geliyordur havlu peçete ile tıkadım ben artık kokugelmiyor birde english home dan oda kokusu aldım miss gibi kokuyor 😊
Ozgur Benimde tuvalet te var gider kokusu bende yıkandıktan sonra leke çıkarıcı varya çamaşıra falan lavaboya köşelere ondan sikiyorum öyle bırakıyorum koku yok oldu
Dogavesultan Mert_Cemre febrezin banyo kokularından koyabilirsiniz kokulu tuvalet kağıtları tercih edebilirsiniz bide tuvaletteki butün delikleri kapalı tutun ben öyle çözüm buldum
Mert_Cemre Dogavesultan banyo kokusu almıştım ama faydasını görmedim dediğiniz markayı hiç kullanmadım bi ara almaya çalışacam duymuştum bi kaç yerde
QueenMom__ Dogavesultan kokulu tuvalet kağıtları mantar yapıyor canım dikkat edin ben aylarca ne çektim 🥴😅
elmalikurabiye Mert_Cemre tabii once bi acin butun giderlere uygulayin. Ustune de telve veya domestos dokup beklettiniz mi mis. Eski evimde vardi bu sorun. Mutfak les gibi kokuyordu. Bu telve isi cok iyi gelmisti
tosbigim11 elmalikurabiye bnmde mutfak lavabo dan çok kötü koku geliyor ama öyle sık değil yani evde olmayınca diyebilirim naomam lazım açıcı kullandık kullanıyoruz da
Mert_Cemre MarlaSinger yok hayır sökmedi burda yazılanları da uygulayacam yine işe yaramazsa mecbur açtıracam
1kiz1oglan Mert_Cemre giderde bir sorun vardır yan komşumda vardı kendisi sürekli dert yanıyordu sonra giderlere baktırdılar ondan kaynaklıymıs
Mert_Cemre 1kiz1oglan ben de öyle düşünmüştüm canım arkadaşların tavsiyelerini deneyeyim olmazsa açtıracam