Htcirfnylmz Evet ilk 2.5 Ay emzirebildim şuan 5 ay 7 günlüğüz artık arı mama ve meyve püresi de vermeye başladım. Hipp mama veriyorum yine hipp kayısı püresi aldım. Kahvaltıda arı mama kahvaltı veriyorum ara öğün arı mama sütlü sonra ayarlıyorum sırayla
Linamommg Dygudfne hıp bslamıstık sımdı bebelag golda gectık ama guzel bır mamaymıs gazı olmuyomus sanırım dogrumu acaba sız kullandınız sorayım canım sana ve kılo aldırıyomus sanırım
Dygudfne Linamommg hiç gaz yapmadı valla canım öyle derdimiz olmadı bende memnunum. Kilo aldırma konusunda pek öyle takip etmedim hiç. Mesela şuan 6ay11 günlük 7 kilo canım her bebeğe göre değişebilir kilo alımı
Linamommg Dygudfne A 101 de cıvılde var mama suan aslında neden ole zorluk cektınız uzuldum yaaa kıyamam bebıslere
Htcirfnylmz Beyazcikolata ben uymadım çünkü benim bebeğim iştahlı vermeyince bağırıyor ama hergün 3 kaşık arttıyorum
Dygudfne Linamommg A101’de bebelac gold olduğunu bilmiyordum biz hep ebebek mağazasına gidiyorduk orası artık getirmiyor birde onur market var orda bulduk başka bi yerde yok yaşadığım yer biraz küçük o yüzden sıkıntı çekiyoruz. Ebebek için bile 60km yol gidiyoruz ☺️