Esra_egemenn Bebeğim 5 aylik sürekli sırt üstü yatmak istiyor kafasının arkası düzleşti artık ne kadar sağa sola çevirsemde arkası üstü yatmak istiyor uyanıyor, dönüyor ne yapmam lazım bide bebeği böyle olan var mı 🤦♀️
Ecenisaannesi Esra_egemenn benim kızımda 5.30 aylık doğdugun beri sırt üstü yatar kafa koruyucu yastıklar var şekli bozulmasn dye ben onlardan kullandım herhngi bir düzleşme olmdı
Mavi0688 Esra_egemenn bizim de oyle. Sagina yatiramiyorum donmeye basladi donuyor hemen yuz ustu ve agliyor. Soluna dogru donmedi hic. Bende o tarafina yatirip sirtini yastikla destekliyorum. Hoş kendi yine uyku icinde sirt ustu donuyor ama ne kadar durursa kardir diyorum 😄
aaDaa Esra_egemenn yastıkta yatırmayıda boyun eğrili açısından önermiyorlar…arkasından önünden destek koyarak yan yatırmaya çalışsanız..gerekirse 1 hafta uykusuz kalın sonra tahminimce alışmış olur..
Berfinyusuf16 Ben iki aydir o yastiklardan kullandim bi faydasini gormedim oglum 4.5 aylik her uyandiginda kendi besigin bi tarafinda yastik baska tarafta resmen
Berfinyusuf16 Esra_egemenn sanirim evet ama yinede deniyorum gece daha uzun uyudugu icin belki ise yarar die
MTZ-61 Esra_egemenn hiç kafana takma derim biz hiç bişey kullanmadık bende hep yatırırken yan yatırdım uyurken kızım döndü serbest bıraktım. hatta biz doktora da sorduk oturmaya başlayınca düzelecek hiç kafanıza takmayın yastık vs gerek yok dedi. ki benim kızımın kafasının arkası dümdüzdü şuan yusyuvarlak gayet normal şekil aldı.
Fiona Esra_egemenn uyuduktan sonra yastığın bir tarafının altına ve vücut tarafına destek koyun sola veya sağa meyilli olsun. Bir sonraki uykusunda da diğer tarafı aynı şekilde yaparsınız