Defnesmommy Kızlar doktorum vermiş günde 4 defa 8er damla yazmışlar üstüne ama emzirme den mi emzirdikten sonra mı vericem Bi de direk ağzına damlatayım mı yoksa su ile mi vereyim? Bebeğim 15 günlük bu arada
Prenses_annesi22 Defnesmommy bn kullanıyorum canım emzırdıkten yada mama verdıkten hemen sonra verıyorsun ben kasıga damlatıp veryorm agzına damlatmak cok zor oluyor 🙈 4 er defa 8 damla yanı sbh öğlen akşam yatarken bıde bn faydasını gordum şükür
RabiaK Defnesmommy bizde kullanıyoruz 15. Günümüzden beri. 2 aylık olduk hala devam ediyoruz rahatlatıyor biraz ama hiçbir ilaç tamamen bitirmiyor zamanla geçeceğini söylüyor doktor. Benim bebeğim kusan bi bebek olduğu için emzirmeden önce veriyorum ben.
Defnesmommy RabiaK benimki de kusuyor ben de mi emzirmeden önce versem kaç dk sonra emziriyorsunuz siz ve gazını emzirmeden önce mi çıkarıyorsunuz yoksa sonra mı?
RabiaK Defnesmommy kusuyorsa emzirmeden 5 dakika önce vermeniz yeterli olacaktır. Emzirdikten sonra çıkarıyorum gazını canım ama bazen emerken uyuyor uyuduğunda da gazı çıkmıyor o yüzden uyandığında emzirmeden önce gazını çıkarıyorum.
Prenses_annesi22 Defnesmommy kusma olmadı bızde ama agzını burusturuyor baya sallıyo kafasını flan 🙄 begenmıyor tadını ama yapcak bısey yok