Melekler KızlAr kaç defa yıkanmaya gitti kaç kere sildim hala kızım çorapsız basınca ayağı toz oluyor kıl yapışıypr sinir oldum kalın kışlık halı bi de
Ata0905 Melekler halı hiç sevmem. Evimde hiç halı olmadı çocuk doğana kadar. Şimdi kış çocuk yerlerde diye seriyorum. İçi ne kadar yikansa da toz kıl yuvası elimle ayirinca kılların arasını bu midem kalkıyor. Her gün süpürge açıyorum. Bence yikanan ince halılar daha iyi. Halı alırsam bundan sonra onlardan almayı düşünüyorum.
Melekler Ata0905 ben onlardan kullanıyorum canm kaç yıldır bu halımı da çok seviyorum kullanmıyordum bu kış açım dedim sinir oluyorum hep
anne15 Melekler oda dopru 🙈 bu halı yıkarken kullandığımız fırcalarla fırcalamanın faydası olduğunu duydum bnim basıma gelmedi halımda cabuk bitti tüylenmesi
Aley_ Bir süre oluyor o şekilde, sonra geçiyor benimde mutfak halım öyleydi insanların çorapları falan hep tüy oluyordu bir iki ay sonra geçti tamamen.
Melekler anne15 aynen o fırça ile fırçalayım diyorum kiri Yok hiç yeni serim çünkü yıkamaya vermeyim diyorum