Serap1807 Biberonları makinada yıkayan var mı acaba ?Kızım 5 aylık biberonlarını bikaç kez bulaşık makinasınada yıkadım umarım bi zararı yoktur 🤔🤔
nurelem Serap1807 canım makineyi fazla önermiyorlar deterjandan felan dolayı. Ben her mamadan sonra biberonları toplayıp kaynatıyordum, çok yorucu olmaya başlayınca sterilizatör aldım yıkayp içine atıyorun, eğer imkânın varsa sterilizatör öneririm canım
Annis-ogul Serap1807 cnm makina sabununda ağır kimyasal var bebek eşyalarını elinizle yıkayın sonra kaynar suda kaynatın.bn biberonu biberon temizleme savunurlar yıkıyorum sonra kaynatıyorum
asyasare Serap1807 canim diger annelerde yazmis zaten ama makinada bulasik deterjani kalintisi olabiliyor hele ki plastik biberonsa ustune sinebilir o kokusu. ben elimde bebek deterjaniyla yikiyorum. en son aksam yatmadan da kaynatiyorum toplu sekilde. ama bulasik makinanin sadece biberon yikama modu varsa bazilarinda olabiliyor onu doktora sorup deterjansiz sadece sicak suyla calistirip belki yikanabilir. benim makinamda yok o nedenle denemedim