dilara92 Kızlar selam.İnstagramdan takipli hastası olmasanızda sorulara cevap veren bir çocuk doktoru var mı😀 Bir soru sormam gerekiyor çocuk doktoruna.
Selen92 dilara92 Kendi doktorunuz yok mu ? Bebeğinizin takibini yapan daha iyi bilir çünkü her bebek farklıdır
Zeynaa1 dilara92 Osman gönülal var ama canlı yayında cevap veriyor salı günleri instegramda cuma günleri YouTube canlı yayında cevaplıyor
Dmrcnn dilara92 esra tırman, elif köşeli şahin, serdar pop 😊 esra tırman bizim doktorumuz ama öncesinde hep canlı yayınına katıldım dm den cok soru sordum baktım sürekli cvp veriyor ve ilgili sonra doktorumuz oldu😊
dilara92 Selen92 2. Kez teyit almayı istiyorum cünkü doktorumu değiştireceğim henüz yeni doktora gitmedim :)
dilara92 Dmrcnn elif köşeli şahin cevap vermedi bana görmedi dm 😀 hatta ben o hatsanede baska bir doktora gideceğim bundan sonra ona da yazdım o da görmedi malesef 😊 tesekkür ederim diğer öneriler için.
Dmrcnn dilara92 aaa öyle mi herlde şans işi ben bi kaç önce yazdım cevp verdi 2hafta öncede yazdım 1saat içinde cvp verdi 😊bebeği oldu ondan olsa gerek😅