Miracefee Bizde 3 ayı biraz geçmiştik rota aşısından sonra belirtilerimiz olmaya başladı. Kulak arkasında kuruluk, hırıltılı nefes alma, sık hapşurma, aşırı gaz, gürültülü tazyikli mukuslu kaka. Ama su gibi yapıyordu ve günde 8-9 bile yaptığı oluyordu. Bir de fışkırır gibi kusma vardı. Her kala yaptıktan sonra da poposu pişik oluyordu. Şu an 4 ay 9 günlüğüz diyet yapıyorum hala.
süt ve süt ürünleri, tüm paketli gıdalar, içinde peynir altı suyu, süt tozu vs olan her şey, yumurta, tereyağı, dana eti, tavuk, balık, hindi, tahin, helva, susam, fındık, fıstık yasak. Bir de alerjiden ötürü aşırı gaz durumu olduğu için bakliyatları da yeme dedi.
Sadece sebze meyve ve kuzu eti serbest🤦🏻♀️ Her şeyin içindekiler kısmını okumak zorundayım eser miktarda yazsa bile yasak. Kliktag uygulamasından bakıyorum. Dışarıda yemek yemeyeceksin dedi. Yiyecek olsan mesela et falan kesinlikle yemeyeceksin dedi sütte dinlendirilmiş olabilir, yemeklerde tereyağı olabilir vs. fırınlarda da üretim hattında susam vs karışabildiği için unlu mamüller de yasak. Evde yapıyorum ekmeğimi de🤦🏻♀️