AzraHatice Kizim 2 ay 7 günlük bazen yeşil bazen sari mukuslu kaka yapiyo sağlık ocağına götürdüm süt ve süt ürünlerine alerjisi var yemeyi kes dedi birakmama rağmen hala ayni ve kakasini yaparken gazini cikarirken çok ağlıyor başına gelen varmi acaba
Rrabis12 AzraHatice kaçağın var o zaman canım yumurta ve tavuğuda kes bizimde yumurta ve süt ürünleri alerjisi var büyük ihtimalle yumurtayada vardır alerjisi
Happydef AzraHatice alerji yapabilcek bir cok sey var gecmiyorsa yavas yavas diger seyleride kes canım
Dbbrk AzraHatice canm benmde kızım aynı 2 aylıkken öyleydi kakası yeşile dönük sarıydı doktora gittim bende süt ürünleri yumurta kırmızı eti çok fazla tüketme dedi
Gulcyln Canim bi cocuk doktoruna gotur istersen mukuslu kakanin tek sebebi alerji degil enfeksiyonlar da sebebp olabiliyor en azindan kontrol ettirmis olursun cok gecmis olsun 🙏
AzraHatice Gulcyln goturdum bugun doktor kilosu iyi ve ilerde olduğu için hic bir tahlil yapmadı sut ve süt ürünlerinden uzak durmami soyledi sadece
AzraHatice Rrabis12 bilemiyorum doktor tahlil yapmadı kilosu iyi ve ilerde oldugu icin bi sorun gormedi sadece süt ve süt ürünlerini tamamen kesmemi soyledi
Dbbrk AzraHatice tamamen kesmedim dengeli beslen dedi gaita testide yaptı temiz çıktı ara ara oluyo gene yeşile dönük doktor bi sorun olmaz dedi