bebekzeynep [silindi] benim kızımda uyumaz canım uyusada saat başı kalkyr ama papatya çayı konusunda fikrim yok malesef
BhrKrmn [silindi] bebeğim 3 te uyandı ve hala uyumuyor papatya çayı hic vermedim ama denemeyi düşünüyorum
Aysukk [silindi] oğlum 7bucuk aylık on gun once falan cok huzursuzdu gece uykuları normale göre daha sıkıntılıydı druna danıstım papatya veya melisa verebilirsin uyumadan 1 saat önce yarım caybardagı demişti bi danısın drunuza sizde isterseniz
Iremm38 [silindi] rezene ver canım benim bebeğim rezene içine rahatlıyo gaz,acısından da uyku acısından da 2 den 5 buçuğa kadar uyudu şükür 3 çay kâsigi veriyorum bazen ben içiyorum sütten geciyo
[silindi] Farkındayım herkes uyuyor 😂 ama allahım canını sağ etsin bi kizcem var hala uyanık 10 gündür hiç gece uykusu yok o yüzden görünce bilenler cevap verirse sevinirim
Sec61 Ben bebekliğinde çok verdim azar azar… zararlı olduğunu düşünmüyorum. Kızım 14 aylık. Hala arada veriyorum ve güzel uyuyup dinleniyor
Sec61 Anason uyuşturuyor sanırım. Ama papatya sakinleştiriyor. Hatta bebekliğinde uyku çayı almıştım bebeklere özel. Onun içinde de melisa otu papatya falan vardı. Sonra sadece papatya verdim