MeryemSu Arkadaşlar malum pandemi eve tikildik.Oglum çok çizgi film izliyor kisitliyorum başka şeylere yöneltiyorum ama olmuyor.bide küçük bebeğim olduğu için çok fazla ilgilenemiyorum.vicdan da yapıyorum bu sefer çünkü ekrana bakmasını hiç istemiyorum.diorum ki TV tamamen kaldirsam en azından akşamları da eşim işten geldiği zaman hep birlikte TV bakmak yerine sohbet ederiz oyun oynarz falan.Nasil olur benim gibi düşünen yada yapan var mı
Salihakadin MeryemSu Biz bebeğimiz olacağı için TV yi sattık canım. Gayet güzel vakit geçiriyoruz. Ama başka çocuğum yok ileri yaşlarda nasıl oluyor bilemem
MeryemSu iamthed aslında kaldirsam kendi adıma hiç zorlanmam biliyorum ama oğlumla gunicinde nasıl baş edicem onu bilmiyorum.Bu sefer hep bana saricak biliyorum
MeryemSu Salihakadin valla bende aynısını dedim eşime satalım TV die ama yok dedi 😁 çünkü TV bizim evde olunca kaldirsam geri kuruyoruz kurulunca da izliyoruz Anca evden tamamen gitmesi lazım kurtulmamız için
turansmom Elfida-10 hahahah kendimi gördüm vallahi. Bizdede kocaman bir tane var bir tanede yemek odasına aldık kocam oyun oynuyir🤦♀️😂
Salihakadin MeryemSu herkesin kabul edebileceği bir şey değil tabiki ama bizim için sadece vakit kaybı oluyordu, pek faydasını göremedik
turansmom MeryemSu Elfida-10 Bebeğinizi aliyorsunuz memenize eger emiyirsa bir yandan kitap okuyup bir yandan emziriyorsunuz. Hayatımda yaptıgım en müthiş aktivite☺
Deletedmom5284 kaldırmak en güzeli bende anlayacağı yaşa gelince kaldıracağım tv izlemeyi hiç sevmiyorum baktığım 1-2 internet dizisi var onlara da telefondan bilgisayardan tabletten felan bakabilirim, tvnin ne olduğunu bilmezse merak etmez