Damlapinar Hanımlar merhaba, Yarın kızıma rota virüs aşısı yaptıracağım. Yan etkileri oluyormuş sanırım kusma huzursuzluk gibi. Yaptıran annelerden bilgi alabilir miyim? Zor mu geçiyor? Ne kadar sürüyor?
Mom088 Damlapinar ikinci dozuda yaptırdık hiçbir şey olmadı. Aşıdan yarım saat önce ve yarım saat sonra emzirmeyin ki kusmasın .
OncedenGurme Damlapinar iki dozunu da yaptırdım 2 ve 4 aylarda. Birinde 3 birinde 4 aşı birden oldu. Maşallah diyim doğru düzgün ateşi bile çıkmadı. Bünyede bünyeye değişiyor
Esila15 Damlapinar hem rotavirüs hem de menenjiti aynı gün aldık . Açıdan hemen sonra calpol verdi hemşiremiz. Sonrasında 4 saat sonda yeniden calpol verdim . Bütün gece kontrol altında tuttum. Ateşi çıkacak gibi olduğunda hemen yüzünü ve eklem yerlerini ıslattım
iamthed Ben de 2 doz yaptırdım hafif ateş ve uykulu olma hali dışında hiç problem yaşamadık. İnşallah sizin de sorunsuz geçer
Damlapinar OncedenGurme maşallah 🙏 evet bebekten bebeğe de değişir dediğiniz gibi bakalım bizim nasil geçecek
Damlapinar EMiRAY2020 eczanede 311 tl bizim belli bir doktorumuz yok henüz biz eczaneden alacağız saglik ocağı hemsiremiz yapacak
Tsksn-gns-27 Benim oğlum 3 ay 12 günlük sağlık ocağı bişi demedi 11 ocakta gidicem bu rotanın belli aylarda yapılması mi gerekiyor
Damlapinar Tsksn-gns-27 normalde saglik ocağı yapmiyor özel bir aşı oldugu için zorunluluğu yok 3 ayi geçmemesi gerekli