Civciv3535 Havuç püresi 1 tatlı kaşığı verdim maf oldu huzursuzlasti gazlandi, ev yoğurdu da oyle🙄sizin bebeklerde de oldu mu böyle
Seherliva29 Civciv3535 havuç gaz yapmaz ama yoğurt yapıyor maalesef bende bebeğime havuç püresi yaptım yoğurt katmıştım çok az 1 günde beş kere kakasını yapmıştı bende buna çok şaşırdım
Umay_ Civciv3535 Ek gıdaya havuçla başladık geçen hafta. Bir sorun yaşamadık. Ancak patates biraz zorladi bizi. Şimdi balkabağı deniyorum. Size de tavsiye ederim. Lifli olduğu için iyi geldi kızıma .Tadını da sevdi. Sırada yoğurt var bakalım inşallah sever😊
Civciv3535 Arasannesi haşlayıp çatalla ezdikten sonra sutumle azıcık sulandidi,1 tatlı kaşığı ya yedi ya yemedi birden etraf batarcasina kustu havucu huzursuzlasti akşam da sancılandı alttan gaz çıkartıyordu baya…bu yüzden üzüldüm ama gene denesem mi diye dusundum
Arasannesi Civciv3535 baya da az vermişsiniz aslında.sütten olmus olmasın yani sizin yedıgınız bir sey gaz yapmıstır belkı de
Hunilianne Civciv3535 kaç aylık? Yani alismasi gerekiyor ama alerjik bir durum yoksa kesmene gerek yok
Seherliva29 Civciv3535 ben sürekli veriyorum yoğurt az olmak kaydıyla bi sorun yaşamadım ek gida verdiğim için kakasını kati yapıyor