_tospikannesi Kızlar eşimin köydeki arkadaslarından birinin yakını test vermiş az önce sonucu cıkmıs sonucuda whatsap gruptn atmış. Bu sekilde yazıyor ben sonuclard hep covid19 pozitif gördüm bu sars nedir mutasyon geciren virüs mü diye gece gece uykum kaçtı 🙄🙄
ZeynepTlc _tospikannesi normal adı aslında sars cov aşılardada öyle yazıyor ama covid diyorlar sadece mutasyon geçiren covid türü daha uzun isimli numaralı bişi yeni covid türü olsa direk alırlardı onu yani araştırılıyor cünkü
rike-nile-aro _tospikannesi İngiltere de tespit edilen mutasyona uğramış olan virüs. Semptomları nasıl peki? Biliyor musunuz? Covid19dan farkı var mı o sebepten soruyorum.
Ogulcan _tospikannesi valla okuyunca benimde uykum kaçtı yeter artık şu bela yok olsun yoksa iyice psikolojimiz bozulacak
_tospikannesi ZeynepTlc insallah öyledir birde neyden süphe ettim ilçede hastaneye gidiyor kadın ama sonucta ilde ki bi hastane adı yaZıyor laboratuvar sonucunda
_tospikannesi rike-nile-aro hiç bilmiyorum gecen gün hasta diye konusmuslardı cok yakınımızda biri değil kaynanamgile yakın 🙁
Ef24 _tospikannesi hayır yeni mutasyon değil covid19 un kendisi sars virüsünün mutasyonu olarak ortaya çıktı