KupSekerAnnesi İyi akşamlar kızlar. Kaç aylık bebişlerinize kaç ay için hangi markanın uyku tulumunu kullanıyorsunuz
Bsecill KupSekerAnnesi lcw kullanıyorum oğlum 11 aylık 12-18 sylık tulum şuan iyi okuyor 2 ay daha idare eder ama sonrasında muhtemel küçük gelecek o zamana kadarda havalar ısınır inşallah 😊
duzenlianne KupSekerAnnesi 6 bucuk aylığız 8 kiloyuz 12 18 ay aldı 2.8 tog lwc nin ama daha büyük alsaymışımda olurmuş seneye belki olmaya bilir gibi
Renk 3.5 aylıgız. Lcwnınkini aldım memnunum. Bedeni oluyor şu an. Ama 6 aya kadar ıdare etmez snaırım. 3-6 ay almıştım.
Zeynep_feyza 15 aylik kızım lcw uyku tulumunu aldim 18 24 ay olani biraz büyük ama bilerek öyle aldim gayet iyi oldu memnunum
Anana NagihaninOykusu 10-11 kg yazıyor. Benim bebeğim 13 aylık, 10 kg ve 77 cm. Tam oluyor üzerine. Fakat hiç rahat edemedi içinde. 1.7 tog almıştım. Dışarı çıkarken giydiriyorum mecburen. Uyurken ergopouch giydiriyorum. Çok pahalı ama değiyor.
Tugce2020 duzenlianne 2.8 kalın geldi mi acaba eviniz kaç derece bende 2.8 aldım ama kalın geldi terlet gibi
duzenlianne KupSekerAnnesi bence bi büyüğünü alın derim benim kızım 71 cm büyük aldıgım halde ayakları dışında kalıyor mecbur seneye tekrar alcm zaten bi gece yatarken giydikleri için büyük olmasında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Zekimurendebizigorecekmi KupSekerAnnesi Lcw uyku tulumları iyi oluyor canım birde ayından büyük almanı tavsiye ederim hem daha uzun süre kullanırsınız hem bebeğin içinde boş rahat eder .. 12 aylık kızım aldığım tulum 2 yaş civarı sadece kolları ve ayak kısımlarını kıvırıyorum ben uyuturken muhtemelen seneye de giyeceğiz
TugbaNil Tugce2020 oluyor 0.3ten başlıyor 2.5a kadar. Çok ilgili bir firma bu arada tavsiye ederim. Uzun vadede kullanmak için çok Iyi.
Tugce2020 TugbaNil kendi sitelerinden satın alma yok herhalde göremedim nerden aldınız bide onunda dolgusu lcw ile aynı polyester elyaf sanırım
duzenlianne Tugce2020 21 derece falan oluyor gece her kalktıgımda kontrol ediyorum hiç terlemiyor hatta içine ince tayt giydiriyorum bacakları cok soguk oluyordu.uzun kollu zıbın ve bi tayt giydiriyorum
Tugce2020 duzenlianne bizimde yirmi üç derece içine kolsuz giydirsem olur o zaman ben terletir diye düşünmüştüm teşekkür ederim
TugbaNil Tugce2020 yok bebekform diye bi site var ve trendyoldan da satış var ben trendyoldan aldım. Elyaf dolgulu değil kalın ici de dokulu,pamuklu bir kumaşı var. Ve tulum formunda değil benim aldığım. Uyku gurusu diye geciyor
Tugce2020 TugbaNil merhaba o dediğinize baktım ama 0.5 tog değerinde sizinkide o kalınlıkta sanırım içine ne giydiriyorsunuz eviniz kaç derece acaba bende onu düşünüyorumda