HilalAnl 3ay 11 günlük oğlum var iki gündür geceleri öksürüyor gündüzde ara ara nasıl çözüm sağlarablrim 🙏
Adelimmm HilalAnl 4 ay 10 gunluk bnmde kzıım var onda da öyle sadece öksürük var başka bı sıkayetı yok klımadan dedı doktorumuz buhar makınası aldık sımdı odada onu kullanıyoruz havayı nemlendırmesı ıcın bi deneyın ıstersenız
Balannesi HilalAnl Bizimde öyle başladı şu an çok ciddi boğuluyo öksürürken😢 klima,rüzgar ya da ceryanda kalmış dedi. Buhar veriyorum evde ilaclı bide grip balgam sökücü aldık dikkat et ilerlemesin canım
Damladerin HilalAnl tereyağı ile pekmez iyi geliyormuş öksürüğe ama ayında değilmiş geçmiş olsun başını dik yapın yatarken rahat nefes alsın
Zeynepeymen HilalAnl cnm bogazları kucuk oldu icin geniz akıntısıda cok olurmus gece yatıncada azıyor iste ortamı havalandırn surekli ve alerjı yapack sey örtmeyin onlar dahada öksürtüyor ilerlemedn de bi doktora götür
Ebru1307 Burnunu kontrol edim tıkalıysa temizleyin öksürüğe neden oluyo malesef geniz akıntısından kaynaklı
HilalAnl Ebru1307 burnumuz yaklasık bir ay önce tıkanmıstı sonra geniz akıntısına donüştü halada sürüyo ara ara öğürüyo hafif balgamşı tükürüyor biz gibi bogazını temizleyemiyo
Ebru1307 HilalAnl burun damlası kullanıp aspiratörle burnunu temizliyorum ben sık sık geçti sayılır bizim
HilalAnl Balannesi of yaa nasıl olacak havalar sıcak klimasız uyuyamıyor sıcaktan mecbur acıyorum cok düşükte calısmıyo aslında anlamadım
HilalAnl Balannesi klimalı odsda durmuyorum zaten klima açık diger odada oluyoruz kapılar açık şekilde
EmineGneDemir HilalAnl bizimde bir ara öksürük sorunumuz oldu hatta ciğerleri falan baya üşütmüş sesi doktor 10 gün boyunca evde hava kullandık düzeldi. İhmal etmeyin doktora götürün bence
EmineGneDemir HilalAnl evet canım doktor rapor verdi hatta ücretsiz alabiliyorsun makineyi biz 15 tlsini verdik sadece bide ventolin verdi onun yarısını üzerine 20 cc serum şeklinde satılan tuzlu sudan enjekte edip günde 3 kere vermiştik çok güzel rahatlatmıştı