Zeytin_cekirdegi Olivki bnde faydasını gmrüyodm yediklerime dikkat ederek tabi. Ama şu an oruç tutuyrm oruçlarm bitince inş kullancam tekrar
E_Defne Olivki ben kullandım canım bel inceltmede etkili bi ay taktım namaz kılarken cok rahat etmedgim icin takamadm devam etseydm göbegimi toparlardıda emimim
Alinadefne Olivki evet etkılı şimdi termal taytı sipariş gırısım. Keske hemen dogum yaptıgımda alsaymişim bıle dedim ama faydası var
Olivki Melek42 Ogulcan Semayil Zeytin_cekirdegi E_Defne E_Defne peki şu an indirimdr gorunuyor fiyatı dogru mu? Daha önce satın alanlar bakabilir mi
Ogulcan Canım ben aldım etkisini de görmeye başladım ama ayağımı yaktığım için kullanımı aksattım hafta sonundan itibaren tekrar kullanmaya başlayacağım
Ogulcan Olivki doğru canım fiyatlar bende indirimde aldım fiyatları değişmeden almanızı tavsiye ederim
Zeytin_cekirdegi Olivki fiyat ne yazıyorsa o okuyor canm indirrimdeyse indirim fiyatıyla alıyosun kaçırma
Mnkaslnn- Ogulcan E_Defne Zeytin_cekirdegi hangi beden aldınız acaba ben ölçtüm 76 çıkıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum 58 kiloyum s mi alsam m mi bilemedim
Ogulcan Mnkaslnn- canım ben 57 kiloyum m beden aldım sitesine gir beğendiğin korsenin orada ölçüm yerini gösteriyor oradan ölç eğer s ile m beden arasında 2 cm falan fark varsa s beden al canım
Zeytin_cekirdegi Mnkaslnn- canm ölçüleri nasıl alacağın resimli şekilde belirtilmiş. Oraya bakarak en net ölçünü bulabilrsin ben ona göre aldme