Gorkemm Arkadaşlar; bebeği ilk işitme testini geçemeyip daha sonra geçenler var mı? Ve doğumdan nekadar süre sonra testi geçtiniz?
Paytenn Gorkemm evet canm hatta benmki iki kere gecemedi ikinci haftasında geçti bebeği bol bol yıkayın
Birhanim Paytenn benim oğlumun da sol kulağı geçti sağ geçemedi su kaçmış olabilir on gün sonra yine bakalım banyo yaptırma dedi🤷🏻♀️
eylulb İlkinde sol kulağı geçemedi 3 gün sonra geçtik çok şükür🙏🏻 süt kaçıyor olabilir dedi doktor mümkün oldukça dik emzir dedi dikkat ettim ben de 🤗
Oykumina Ilk gece hastanede yapıldı geçemedi çıktıktan 3.4 gün sonra kontrole gittik tekrar denediler gene geçemedi iki kulaktan da daha sonra başka bir hastaneden randevu aldım 1 hafta sonraya gittik işitme testine sağ kulak geçti sol geçemedi sonra kız dediki 10 gün sonra bi daha gelin gittik sol kulak için yine geçemedi malesef şimdi bera testi yapılacak sol kulak icin
Yusufburak Gorkemm Daha bugün gittim ilkinde geçemedi bi 8 gün sonra tekrar yapıldı geçti çok şükür . İlk geçememenin en önemli nedeni anne karnında bir sıvıya maruz kalması ama vücut kendini topladı mı geçiyor şükür
Htcomerasafyuce Gorkemm benmde arkadasiminda ilk dogumdan sonra gecemediler 10 guj sonra bidaha çağırdı ikisidr o zaman geçti canm düşünme sen onu ilk genelde gecemiyolar zatem
BernaEkrem Gorkemm benimde bebeğim ilk doğduğunda geçememişti kulağında su olduğu için demişti doktor. 10 gün sonra tekrarlandı o zaman geçti şükür 🙏🏻
LiYaRzuU Gorkemm bizde ilkinde geçemedik bir hafta sonra yine gittik yine geçmedi bu defa alnına kulak dibine falan bişeyler yapıştrdılar o cihazla geçirdiler 🤷♀️