Balkuzumm Oğlum 2 ay 24 günlük bugün sabahtan beri hiç emmedi göğüs pompası ile denedim hiç sütte gelmedi😔 Süt kesildikten sonra gelir mi ? Ne içmeliyim .? Bilgisi olanlar yazabilirmi lütfen çok üzgünüm emsin istiyorum 😔😔😔
Bayankus Balkuzumm canım dere otu şeker sucugu süt yapn çaylar var hazır kimyon yulaf ben bunları içiyorum sanada söylemek istedim inşallah işe yarar
Sevolika Balkuzumm canım e bebekte promalt diye bi içecek var . Sütü artırıyormuş kullananların sütüm arttı demesi üzerine bende aldım deneyeceğim, dilersen sende dene 🙏🏼
MotherQueen Süt öyle bi anda gitmez canım stres yapmışsındır baskılanmıştır sıcak duş memeye masaj ve sağım bu işi çözecektir elle sıkınca geliyorsa bi süre elle sağmanızı tavsiye ederim
Balkuzumm MotherQueen evet stres yapıyorum iki gündür sadece bı damla geldi ama başka gelmiyor sağsam bile
Hadiye1atmaca Balkuzumm öncelikle sakin ol sıcak kabul yap yılmadan yarım saate bir sıcak havluyla masaj yap bişey içene gerek yok bol su ama en önemlisi masaj hafif hafif göğsüne masajlar yap sakin ol
MotherQueen Balkuzumm gevşetince gelecektşr 4 aylık oğlum var hala stres yapınca gelmiyor hemen sıcak duş alır masaj yapar emziririm gelir inşallah seninki de gelir 🥰
ZehraOgz Balkuzumm bi damla varsa sütün var demektir bu yüzden azaldı diye stres yapma yiyip içme sonraya kalsın öncelikle psikolojik olarak daha sonra bedenen rahatlaman lazım
Bayankus Balkuzumm valla canım okadar şeyi bir günde tüketmeye çalışıyorum alışkanlık yapmaya çalışıyorum mesela sabahları kahvaltıda dere otu ve süt yapan çay ögle arasında şeker sucugu ve yulafla armut akşama yemegin yanında yine dere otu
EMM2020 Şekerli çay için normal bildiğimiz çay ama şekerli armutlu maltana için ve bol bol su için evet normal çay içmek çok faydalı değil ama ben o şekilde sütümü çoğalttım maltana da armutlu olan özellikle bende çok süt yapmıştı
Sema123- Sevolika evet faydası var oradaki diğer süt artıran meyve sularından da aldım içtim sabaha doluyor göğüsüm sütüm hiç olmuyor yoksa
TugbaNil Balkuzumm bu gece güzelce uyumaya çalış, umarım bebisin izin verir uyumana. Sabah kalktığında göğsün dolu umarım. Dinlenmeyince süt azaliyo. Ben ne zaman sağlam uyku çeksem sutumdeki etkisini çok net görmüştüm
Balkuzumm EMM2020 bugün ya edim bulgur pilavı ayran yine bişey olmadı süt içtim rezene içiyorum hurma yiyorum badem yiyorum en önemlisi bol bol su içiyorum