Incitanesi6835 SekerkupumMetem bende temizliyorum canim.aynen geri hirilti geliyo ama temiz.burnu gazdan.olabilir demislerdi
SekerkupumMetem Incitanesi6835 çok teşekkür ederim⚘ bugün doktor var soracaktim bende merak eriyordum temizleyemedim zannediyordum...
Serap5252 SekerkupumMetem otri bebe memnun kaldım ama bebeğimüşütmüştü sürekli tıkanıyordum ememiyordu ondan
SekerkupumMetem Serap5252 cok tesekkur ederim ⚘bizim normalde de tıkanıyor rahat nefes alamıyor emerken...
sanikosan SekerkupumMetem nasovak kullanıyoruz. Otribebe burnumuza büyük geldi bu daha ufak rahat oluyor. Günde bir kereden fazla yaparsanız zarar veriyor ama.
SekerkupumMetem sanikosan bende burda okudum mecbur kalmadıkça yapmamaya çalışıyorum zarar vermesin diye... Sabah akşam solüsyon sıkıyorum...Çok teşekkür ederim⚘
Incitanesi6835 SekerkupumMetem banada haber ver canim ya temizliyorum burnuna bakiyorum yok bisi ama.hiril hiril özelikle gaz sancisinda kendisinden yapabiliyo diyolar ama doktorda demisdi ben genede endiseleniyorum
SekerkupumMetem Incitanesi6835 şimdi geldim doktordan 1 yaşına kadar olması normal dedi... Gazdan bahsetmedi ama bir sıkıntı yok merak etmeyin dedi...