Alyaveannesi Lansinoh krem ise yariyomu goguslerim cok catladi acidan duramiyorum kullananlar yazabilir mi
Nisssan Alyaveannesi ben hicbisey kullanmadim biseydr olmadi dogum yaptigimdan itibaren buz dolbi posetini ucuna koyup sut damlattim surekli degistirdim nemli kaldı hicbir sey olmadi 2 aydir
Ylzmry Alyaveannesi kesintisiz kullan cok iyi ilac yanliz eczanelerde cok pahali ebebekte bulabilirsin
Dorukcumunannesi Alyaveannesi hayir yaramadi,cunku sadece nemlendirmeye yardmci oluyor icindeki lanolin.gogus ucu yarami garmastan pomad hemen onardi
aysealtuntas Alyaveannesi bende işe yaradı gerçekten kurtarıcım oldu mastit olmuştum ve ve göğüslerim açılmamıştı kremi sürdüm 15 dakika sonra sütüm akmaya başladı ve hiç yara olmadı 🙏☺️
Htcomerasafyuce Alyaveannesi ben kullandm.canm 4 gun icinde faydasini gordum tavsiye ederim cevremdeki çoğu kişi onu kullanıyor ve hepside memnun
-erCansu- Alyaveannesi bende memnunum hic yara olmadi hamilelikte baslamistim kullanmaya.. bazen kizariyor suruyorum acisinida aliyo
emineevgin33 Alyaveannesi Bende Hiç bir işe yaramadı doğum yaptıktan sonra 1 hafta boyunca yara olmuştu göğsüm surmedigim krem kalmadı kurtaricim kaynamış soğumuş zeytin yağı oldu göğsüm resmen kaniyordu anında iyileşti denemeni tavsiye ederim canım
Defne07 Alyaveannesi canım onu Doğumdan önce kullanmaya başlamak lazımmış. Ama ben Doğumdan itibaren kullandım yara olunca. Ama geçti çok iyi geldi. Her emzirmeden sonra sürdüm ve üzerine Müslin bez koyup kapattım. İyi geldi.
Kuzumveben Alyaveannesi bende yaramadi faydasi olmadi doktorum memelyn onerdi kapak wax gogusune koyuyorsun https://www.eczaa.com/memelyn-meme-ucu-catlaklarina-karsi link burda bakarsin bana cok fayda etti memelyn 4 gunde gecti gogus ucu yaram