[silindi] Kızlar 2 ay 18 günlük bebeğim var burnunu şırıngayla temizliyordum 2,5 ml serum suyu sıkarak bugün doktorumu değiştirdim yeni doktorumuz o şekilde yapma falan dedi aklımı karıştırdı korktum yardımcı olur musunuz
Yenidennn [silindi] 7 aylık bebeğim doğduğundan beri otri bebe kullanıyorum, önce serum fizyoloji sıkıp ardından temizliyorum bi sorun olmadi
Ags2 [silindi] yaşıtız sizinle. Doktorumuz serumla temizlememizi söyledi. Çok zorlanırsak 3 4 saat arayla bile yapabilirsiniz ama günde en fazla bir kere aspiratör kullanın gerekmedikçe kullanmayın dedi. Aspiratörü pek önermiyorlar tahrişe sebep oluyor diye. Ben çoğunlukla kullanmıyorum. Serum yeterli oluyor.
Kmslmsl Gsyasmin1905 eskiden annelerimiz öyle yaparmış o zamanlar nerdee otribebe filan bnde ikinci kızıma almadım bişey fizyolojik damlayı damlatıp çengelli iğnenin arka kısmıyla cikariveriyorum daha kolay geliyo walla 😉
Aselmir Önce serum fizyolojik sonra ortribebeyle çek oh mis her gün ya da gün aşırı mutlaka yaparım o küçücük burunda o kadar pislik nasıl olur anlamıyorum 😅