Dk16 Arkadaşlar özellikle emziren anneler 🤱🏻 Ben ne kadar sık duş alsam da sanki almamış gibi ekşimiş süt kokuyorum özellikle emzirme sonrası sanki aylarca duş almamış gibi göğüs bölgemde kötü bir koku oluyor bir de terle birleşirse berbat bir hal alıyor Her emzirmede siliyorum her gün duş alıyorum ama yine de oluyor Buna çözümü olan var mı ???
ebraradnn Dk16 ben kendimi inek gibi hissediyorum artık o kokudan kendim iğreniyorum birde göğüs kapağı kullanıyorum yıkasamda kalıyor o koku maalesef göğüsler terbiye olana kadar böyle sanırım 😔
Baynimir Dk16 ilk zamanlar oyle oluyor ama 2 ya da 3. Aydan itibaren bitiyor. Ama terleme sorunu hala var. 5 aylik olduk ter nedir bilmeyen ben hep kokuyormusum gibi hissediyorum.
Makbuss Dk16 ayni bende canim insan nasil bukadar kokuyor ona sasiyorum iki gune kesin dus aliyorum bence cozumu surekli ust degstrmk ve dus almak 😯
Sedaaay Dk16 ben o kokuyu sadece sütyenim süt olursa ve farketmem kurursa alıyorum hemen duş alıp değiştiriyorum bir kere yaşadım 😀
Nekwa Dk16 ne kdrliksin benim 40 içindeyken o kdr oldu çünkü Lansinohun göğüs pedini tavsiye ederim asla koku yapmıyor Illa sut akiyodur camasirina canim ondandir.