Funda23 irmatess hastanede verdim doktor kızdi emmez dedi seni korktum vermedm 3 aylk suan almıyor emzik 😂 sonuç emzik benim 😅😂😂
Gorkemkc Htcbg gece hiç uyanmıyor canım 11-12 gibi yiyor yatıyor sabah 7-8 gibi kalkıypr emziriyorum nadiren gece 3-4 gibi uyanır emer hemen uyur yine
2kedi1kizanne irmatess chicco almıştım ben en az red yasasan emzik diye tavsiye etmişlerdi. Onu bile almıyor🤦🏻♀️
Rukiye5555 irmatess ben dememiştim ama alışınca emmeyi azalttı kilo almadı bundan dolayı vermekten vazgeçtim Bnden sana tavsiye verme ileri de dişlerinde ve çene yapısında sorun olabilir cnm ama yine de sen bilirsin 😊
askbocusum_1 irmatess bana sorarsanız vermeyin👍ben verdim 2 aylikken.suan bıraktırmaya çalışıyorum ama imkansız yani birakmiyor.eger çok huzursuz bir bebek değilse bence alıştırma.biraktirmasi çok zor oluyor.yani en azından benim için öyle oldu
askbocusum_1 irmatess valla canım 18 aylık biraktirayim dedim kıyameti kopardı asla uyumadi emziksiz napacagimi bende bilmiyorum.belki her çocuk aynı tepkiyi vermez ama benim oğluşum böyle yaptı 😑
Elifbade irmatess ilk haftası doldugunda verdim büyük rahatlık sadece bips marka emziği kabuk ediyor diğer markalarıda cok denedim olmadı