Mom064 4ay 11günlük kızımın tekrar gaz sancıları basladı neden acaba?Bide metsil kulkanıyorum s ö a 8damla olarak sizce metsil faydalımı??
MerveDerki Mom064 Tekrar başlaması konusunda bi fikrim yok ama bizimde çok vardı gazımız Nurse Harveys çok iyi geliyodu canım istersen deneyebilirsin belki faydası olur sizede.
Alya112 Mom064 sanırım bagırsak boyu uzadıgı içinmiş 4.-5. Aylarda tekrar başlayabiliyormus. Ama çabuk atlatır inşallah
mertalibrother Bize doktorumuz günde 4 defa 8 damla ver demişti 4 saat ara ile ama siz yinede doktorunuza danışın 🌺 yatmadanda 5 damla biogaia kullanıyoruz
AnnesininUmutu Mom064 Biz de 5 ayı da geçtik ama gaz devam ediyor. 1 haftadır metsile başladım ama etki ediyor mu etmiyor mu pek anlayamadım açıkçası.
2kuzu-annesi Mom064 bende kullandım hiç faydasını görmedim.Nyrse Harveys surubunu öneririm birde sab simplex ikiside çok guzel
Cerenaslan Mom064 7 buçuk aylık olana kadar gazı vardı. Çok hareketli olmasına rağmen bir türlü atlatamadık. En son aguline kullandık çok iyi geldi.
Medine_1992 Mom064 canım valla bak o kadar gaz damlası kullandım pahalı vs hiçbiri işe yaramadı ama metsil bizim derdimize derman oldu eğer Allah nasip ederse 2 bebişte ilk işim metsil kullanmak olacsk çünkü geç keşfettim bence faydalı biz onunla sakinledik❤️