Hsrtgndz Merhaba başlıkta da söylediğim gibi bu demir vitaminini kullanan varmı 3.5aylik bebeğim nasıl kullanmam gerek kaç fiş yani
pelinsss Hsrtgndz kullanıyorum her gün 1 fıs. 4 aylık olduk 1 yaşına kadar böyle devam dedi doktorumuz.
Hsrtgndz Ozgeackgz-0 yanlış yazmışım pardon😁d vitamini diycektim sağlık ocağının verdigini kullanmak istemiyorum oğlumu ishal etti kızımda sorun yaşamamıştım ama oğlumda böyle oldu
Ozgeackgz-0 Hsrtgndz ben kullanıyorum ama menün değilim artık, ocean kullandım daha iyiydi onu alcam tekrar
minikbebeklerim Ozgeackgz-0 neye göre memnun değilsiniz bizde kullanıyoruz ama eczacı ısrarla ocean vermek istemişti.
Hsrtgndz Ozgeackgz-0 metinden memnun klamadiniz bu ürünün ve ocean in neyinden memnun kaldınız söyleyebilirsiniz ona göre bana d afikir olsun
minikbebeklerim Hsrtgndz evet günde bir kez bir fıs olarak kullanıyoruz hatta büyük kızıma da bebekken weelcare veriyorduk şimdi 3 yaşında yine ona da bir fıs vermeye başladık
Hsrtgndz minikbebeklerim herhangi bi yan etki yaptığı acaba ben sağlık ocağınin verdiğini kullaniyrdum ama çok ishal oldu bir ayrdr böyle defstrme kararı aldım bnde 😔içeriği iyi deilmis çok kötü şeyler duydum zaten sağlık ocağınin cerdigine