Esilaprenses yani aslında yapsam çokta zorlanmam allah var eşim çok destek oluyor ilk 1 sene tek baktım eşim 2 işte çalıştı başka sorunlar oldu gece yok gündüz 3 4 saat uyuyor diğer işine gidiyor ama kendimizi toparladık şuan eşimde çok istiyor bende istiyorum ama benim ilk doğumum sezeryanda 18 aylık oğlum en azından 24 aylık olsun ssvd yapabileyim diye bekliyorum geçen gün adetim gecikti eşim kendi kendine beni hamile ilan etti daha test yapmadan bütün gün meyveler çerezler yemekler önümde ben uzattım bacaklarımı tv izledim 😀 artık işi de düzenli şehir dışına gidip geliyor ama o kadar da gitmesi zor gelmez diye düşünüyorum zaten şehir dışına gitmeleri de fabrika kurdular kuzenleriyle hissedar şuan daha tam oturmadı o yüzden gidiyor sonrasında ben gitmicem dedi bende o zamanı bekleyelim dedim bakalım bizde istiyoruz ben zaten hep 3 çocuğum olsun diyordum arka arkaya bir de uykusuzluğa alıştım artık tam düzenim oturur sonra tekrar hamile kalırsam daha zor olur ablamlar hep pişman olduklarını söylüyor aklım olsaydı o zaman 2 sene arayla yapardım 5 sene bekledim şimdi hem çok kıskançlık yapıyor hem de uyku düzenim normale dönmüşken baştan bozuldu daha zorlaniyorum diyorlar ondan bende istiyorum hayırlısı bir kuzenimin 1 yaş var aralarında ilk 1 sene çok zorlandım ama şuan o kadar rahatım ki biri 1 biri 2 yaşında birlikte oynuyorlar ben rahatça iş yapıyorum diyor aklımı çelen çok 😂