Hirabebek 2 yaştan sonra sizde de oldu mu bu dönem? Gündüz az uyumak istiyor gece bi türlü uyutamıyorum erken uyuyan çocuğumu 1 saat geçiyor anca uyutuyorım çıldırıcam artık krizlerdeyim
Hyryygt Hirabebek gece kaç kere kalkiyo geri zor uyuyo sürekli kriz halindeyiz uzun süredir tam uyku uyuyamadim:( 2 yas sonrası değişik bi dönem yaşıyoruz.
Hirabebek Hyryygt evet ya benim için de çok değişik bi dönem. Gece çok kalkmıyor Allah’tan ama uykuya geçirme evresi tam bi cinnet benim için
Hyryygt Hirabebek ben odasına götürürken telefondan ninni açıyorum ışığı kapatıp loş gece lambası yakıyorum. O şekilde dizimde sallıyorum.daha kolay geciyo uykuya
Hirabebek Hyryygt biz önceden birliktelik yatağa yatıp öyle uyurduk ama şimdi oyun yapıyo kendisi ayağımda sallıyorum mecbur 🙄
Hyryygt Hirabebek aynen bende alıştırmıştım yatiyodu pis piş yapıyorum artik oyun yapiyo kalkiyo bende sallıyorum ayağımda.
Hafsamina Kizlar aynı sorun bizdede var gündüz uyutamıyorum uyusa uyumasa bile gece çok sık uyaniyo ve sallamami istiyo bende çok yoruldum uyku duzenim hiç kalmadı nasıl baş edecem neyapacam bilmiyorum