Ogretmen34 Philips avent cam biberon aldım hem küçük hemde büyük boyunu yorumlarını okuyarak. Ama kapakları dönüp duruyor tam kapanmıyor ve sürekli akıtıyor o kadar da para verdim sizde de aynısı oluyor mu yoksa bizimkilerde mi sıkıntı var???
asyasare Ogretmen34 biberon emzigini iyice yukari cekin o dis gibi yer iyice otursun disari ciksin meme ucu. ilk aldigimda ben cekmiyordum bilemedim meger iyice cekip oturtmak lazimmis. bir de kapagini kapatirken cok cevirmeyin 1 kez cevirip tik ettirin. o zaman akitmiyor . 11 aydir kullaniyorum kucuk buyuk cam plastik cok memnunjm hepsinden
Burakselim45 Ogretmen34 14 aylik bebegim dogdugundan beri 2 tane cam biberon kullandim 2sini kendim kirdim ustune 4 biberon kullandim hic birinde boyle sorun yasamadim canm sukur kapak tam oturmuyor olabilirmiki yada aldigin yer skintili denk geldi saniriim
Ogretmen34 Billur evet ya en iyisini alayım dedim çok sıkıntı yaşadım kullanamiyorum boşa vermiş para oldum :(
Ogretmen34 asyasare Yok meme ucu dışarda onda sıkıntı yok ama icindeki plastik tutma yeri çevirirken eriyor galiba ondan boşa çevirmiş gibi oluyor
Ogretmen34 Burakselim45 e bebekten almıştım hamileyken aldım şimdi değişim zamanı da geçmiş oluyor hiç kullanamadim kapattım sanıyorum bı bakiyorum akıtıyor
Mavismila Ogretmen34 aslında nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama çok basit yani bozuk olduğu için öyle olmuyor endişenz olmsın
Egeliii Ogretmen34 bi çentik var oraya tam oturduğundan emin olun , bende bi kere tam oturtmadım akıttı
Yesimkuzey Ogretmen34 hayır öyle değil tamamen dışarda olacak emziğin ucu.elinizle yukarı doğru çekin
HonKiPonKiDoNiNo 1 kere cevirin tak diye oturur 😃 bos bos donerse akitir.. Sikinti yok yani Ogretmen34 1 yildir kullaniyorum sifir sorun, sadece uclari aylara gore yeniliyoruz.
Ogretmen34 HonKiPonKiDoNiNo Evet uçları aylara göre değişiyormus bende kullanıcı yorumlarına bakarak almıştım ama sorun şu ki bir kere çevirince oturmuyor tık tık dönüyor:(
Ogretmen34 Mavismila valla hiç kullanamadim lansinoh süt sağma makinemin biberonunu kullanıyoruz sürekli
Ogretmen34 SinemB işte tık tık ediyor sıkıca olmuyor ve hep akıtıyor bozuktur belki dedik büyük olanı denedik o da öyle
HonKiPonKiDoNiNo Tamam evet oyle doner bosa, tam oturtmaniz lazim :) sihirli biberon avent 🙈 Ogretmen34
Ogretmen34 HonKiPonKiDoNiNo valla oturtcam diye cebellesiyorum neden böyle yapmışlar ki hiç anlam veremedim :(