Thesra Ozustaseyma Yamune askili korse kullandim 3 aylikken baslamistim 1 ay bile kullanmadim 6 cm incelme yapti belimde 1 hafta 4 gun sure zarfi icerisinde sonrada birdaha takmadim ama memnun kaldim bayagi
mosimosi Yanlış anlamasın kimse ama bence korse takmak için en fazla 60 kilo olmak gerek. Kilolu olanlar taktığında sağdan soldan etler fışkırıyor ve hiç de sağlıklı değil. Xxl korse takanlar var bence önce zayıflamak gerekli.
Merveksr mosimosi tam 61 kiloyum boyun 164 aslında çok kilolu görmüyorum kendimi ama bu sezeryan göbeğinden kurtulmam lazım
Ebru1307 60 kilo bir insan neden korse taksın ki burda hamilelikteki kiloları toparlamak amaç sarkan göbeği toparlamak
mosimosi Ebru1307 60 kilo bir insan ortalama olarak boy hesaplarsak L beden giyiyor zaten. Zayıf sayılmaz
MzeynepB mosimosi boyuna göre değişir canm ben 60 kiloyken s-m giyiyorum. İnşallah 60 a düşerim amin :D
mosimosi Ebru1307 Neresi komik tam olarak? Korse zayıflatıcı olarak değil şekillendirici olarak kullanılmalı. 100 kilo bir insanın kendini korsenin içinde sıkıştırması sağlıklı mı sizce?
MzeynepB mosimosi aslında haklısın ben de foğum yaptgmda kullanaym dedim ama sıcaktan o kadar bunalfm ki çok az kullandım. Önce kilo vereym o zaman kullanırım diye düşünüyprum
Thesra Merveksr 58-60 kilo arasinda birseydim sanirsam ama ben bel olcusune gore almistim kiloya gore degil sezeryan dogum yaptim dogumda 30 kilo aldim 6.5 aylik olduk suan 55-56 kilodayim hamile kalmadan once 49 kiloydum
Merveksr Thesra bende 52 ile hamile kaldım 70 le Doğuma girdim sezeryan oldum 8 kilo gitti 10 kilo kaldı 1 ay oldu inşallah gider daha önce hiç bukadar kilolu olmamıştım
MzeynepB Merveksr benle aynııı. 8 gitti 10 kaldı. Dikkat ettm 2. Ayın sonunda vermeye başladım inşallah da devam eder vermem. Ama dikkat ederek ve hareket. Çocuk yokken çok hareketliydim çıkar gezer spor yaparm ama beybisiyle ancak akşam 1 saat gezinti :)
Thesra Merveksr Giderde son kalan kilolar çok zor veriliyor neden öyle bilmiyorum gitmesi için bayağı zaman geçmesi gerekiyor sanıraam