Perimasali Merhabalar bebeğimin alt iki dişi patlamış ama henüz çok küçük ucu gözüküyor gibi ne zaman tamamlanır çok canı acıyor sürekli ağlıyor:(
annekuzusuuuu UgurArasinAnnesi 1 ay olucak bizimki çıkalı aynı anda iki tane patladı alttan şimdi baya uzadı iyice büyüdü 🌸
UgurArasinAnnesi Perimasali yaklaşık 2 3 haftadır öyle hiysuz huzursuz mızmız bi çıksa da rahatlasa ya
Helenyaz Perimasali benimkide 7.5 aylık kıpkırmızı alt damak yerleri ne bulsa ısırıyor keşke bi patlasada rahatlasa kuzum
Perimasali UgurArasinAnnesi evet keşke bir an önce tamamlansa jel varmış ağrıya iyi geliyormuş duydunuzmu siz hiç ? Acaba kullanmalımıyız doktor kontrolünede var daha bilemedim
dios_gokta Perimasali patladıktan sonra sıkıntısı okadar kalmıyor canım önemli olan o dişin gözükmesi🥳 hayırlı olsun dişiniz💓
UgurArasinAnnesi Perimasali bende duydum ama danışmadan almak istemedim perşembe gideceğiz bizde kontrole unutmazsam eğer soracağım doktorumuza
Perimasali UgurArasinAnnesi biz gidene kadar tamamlanmazsa bende soracağım aklınıza gelirse buraya yazarmısınız ❣️
Perimasali Helenyaz patlayıncada bitmiyorki😅 bekliyoruz bizde dört gözle tamamlanmasını ağrısı çok fazla var iki gündür çok ağlıyor 🥺