Onayyasmin Arkadaşlar merhaba iki üç gündür baş agrım var. Dünde gögüste yanma acı başladı kızım 11 aylık ses olunca emmeyi bırakıyor tam boşaltmıyor gögüsümü birte halsizlik uyusukluk var mastit miyim öyleysem nasıl gecer yardım edin ne olur😭
SDefneA Onayyasmin eğer ağrı ve sertlik varsa mastit olabilrisn ılık suyla duş al duşta tarakla ert kısma saç tarar gibi masaj yap sağ bir de süt kalmasın göğsünde ve sık sık emzir bebeğin emdikçe açılır
ilosasel2010 Onayyasmin gogsunde şişlik ve aci varsa mastittir muhtemelen göğsünü tamamen sağ sütü bitir daha sonra gogsunu beline korse takarsin ya o şekilde birseyle sar cok canin yanacak şekilde olmasn ama sıkı olsun braz daha sonra sicak su torbasina sicak su koy masaj yap sabaha gecer benim oyle geçmişti☺️
SDefneA Onayyasmin aynen duşta masaj yapıcaksın ılık suyla ama en önemlisi emzir mümkün oldukça göğsünü boşar bebek en güzel açıyor ve sağ süt birikmesin geçmiş olsun şimdiden bende yaşadım bilirim nasıl birşey olduğunu canım
ilosasel2010 Onayyasmin yatarken dediklerimi yap gecede o gogsunu emzir tekrar aynisini yap sabaha geçecektir🤲🏻