DilaraYigit1 Kızlar Çamlıca Medipol e giden ve memnun olduğunuz doktor var mı , 2. Gebeliğim iyi bi doktor lazım çok tereddütluyum
DilaraYigit1 Perihann sana test yap diyorum , en azından bil doktora git ilaç vs başlamak gerekiyorsa . Bende Perşembe gideceğim hastaneye folik asittir vitamindir ne varsa yazdiricam
Perihann DilaraYigit1 kiz cocuga bakacka kimse yok esim ful çalışıyor😭 teste alamiyorum cikip napicam ya oturup kaderime razi olucam heralde😂
DilaraYigit1 Perihann deli 😂 söyle eşine gelirken alsın. Yine sen bilirsin ama , içinden ne zaman bakmak öğrenmek geliyorsa öyle yap . Tabi 9 ay geçmeden 😂
Perihann DilaraYigit1 kizzzz 😂😂😂😂 eşime söylüyorum al diye varsa karnin cikar anlariz diye dalga geçiyor ayy deli ediyo beni ya
AylinAlaz Çamlıcada ilk hamileliğimde gitmiştim düşük olunca hastanede soğudum koşuyolu medipole başladım çok ta memnun kaldım.
AylinAlaz DilaraYigit1 benımkı selda esraydı ama orda sinem hanım bar çok mınos tatlı bır doktor ona görün ben ona devam edicem cok guzel yorumlar aldım doktor ıcın
Bengisu_dunya Ruhan özer var. İlkokul arkadasımın annesi kendisi cocukluğımu bilir simdide benim kızıma bakıyor. Dünya tatlısı ve bilgili bi doktor arastırmanızı öneririm 🙏
Nelf28 Bengisu_dunya merhaba Ruhen hanım yeterince bilgi veriyor mu? Ben Akif beye gidiyorum memnun değilim
MarlaSinger Kadın doğum Elif malçok var . Benim doktorumdu. Ama doğumum ani olunca Sedef hanım ameliyata aldı beni. Sedef hanımda çok iyi bi doktor çok tecrübeli
BusraEymenYener MarlaSinger Sedef Hanım 🥰 kendisi 9 aylık serüvenimin baş kahramanı ayrıca oğlumu kucağıma kendisi verdi 😍