aymira_esira Kızım 8 aylık ve bu sabah başladı ve bezinde çok ağır bi koku var küçük tuvaletten mi yoksa büyük tuvalettenmi bilmiyorum ama kötü bi koku sebeb ne olabilir korkulucak bişey varmıdır başına gelen ??
Ali128 aymira_esira kaka yapmadıysa osurmultur ama siz yinede bezin çişli tarafını koklayın koku çiştense bi doktora gözükün derim
aymira_esira Ali128 osurmak gibi değilde Büyük tuvaletinide yapıyor ama Çişden dolayımı kakasından dolayımı bilmiyorum sizlere soriyim dedim
Ali128 aymira_esira eğer kakasını yaptıgında kokuyorsa çok normal benimde oğlum 9,5 aylık ilk aylarda sadece süt emdikleri için çok kokmuyor fakat şimdi ek gıdalar yedikleri için baya kokuyor bazen oğlum kakasını yapmasın diye bekliyorum 🤭
Ali128 aymira_esira amin inşallah benimde ilk çocugum 9. Aya girince üst iki dişini çıkardı 3. Süde üsten çıkıyor altan çıkarmadı onda bilr bi problem varmı diye araştırdım 😁😇
aymira_esira Ali128 canım şimdide takip ettimde idrarından geliyor koku ve koyu sarı Neyden dolayı olabilir :(
Ali128 aymira_esira idrar yolu enfeksiyonu olabilir cnm bi doktoruna götürün bence idrarında koku oldugunu söyleyin 😔
aymira_esira Ali128 sabahtan beri takip ediyorum çok şükür yok artık nasıl korktum anlatamam ilk çocuk ya insan korkuyor😂😂