mert_alim İki memeden eşit süt olmuyor. Haliyle biri diğerine göre daha fazla ve diğeri çok azaldı. Sütümün yetmediğini düşünüyorum. Diğer meme için süt artırımını nasıl yapabilirim? Aynı durumda olan varsa please help me..,
Betull95 mert_alim emzirirken iki memeden emzirmiyorsanız eğer süt birikme oranı değişir emziriyorsanız bir fikrim yok☺️sık sık emzirmelisiniz, ben humana still tea çayını kullanıyorum dereotu yiyorum faydasını görüyorum ve sık emziriyorum.
Figen33 mert_alim Bol bol su için üzüm hoşafı öneririm bir de ceviz çok güzel süt yapıyor. Emziren anne çayları için bişey diyemicem çünkü yorumlarını okuyorum kimi çok memnun kimi hiç fayda görmemiş kişiden kişiye değişiyor. En güzeli doğal yöntemler.
mert_alim Betull95 ikisindende emziriyorum fakat diğeri çok az geldiği için emmek istemiyor. Onu emzirirken çok fazla tutamıyorum ve azaldı . Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum. Sağma işlemini denedim ama aynı
Figen33 mert_alim O zaman biraz da diğer göğsünü ver almak istemese de ver aç kalır diye düşünme muhtemelen ek gidaya gecmissindir zaten aç kalmaz korkma diğer göğsünü emsin o emdikçe süt gelecek Allah’ın izniyle