Elifimherseyim Beyzasim ya ben ya babası yıkanırken kucagına alıyor dus alıyoruz ya da kendı kuvetıne koyuyoruz oyle yıkıyorız
Elifimherseyim Beyzasim yok alıstı tabı dıkkat edıyoruz kayar felan dıye o kucagında omzunda tutarken hemen sampuanlıyorum vuducunu kafasını ya bu sekılde bızde banyo yapıcaksan o an boyle yapıyorm yoksa kuvetınde yıkıyoruz
Beyzasim Deletedmom5284 şimdilik Bi şu banyo oturağını deneyecem yoksa bizde kucakta deneriz Bi de ☺️ teşekkürler
Meva_ Beyzasim 6 aylık henüz, 3 bebekten yıkama sungeri aldım direk kabinin içine onu koyuyorum yikiyrm
hunilimomm Beyzasim 18 aylık ben istemesem de oturarak hayatta yikayamiyorim kalkıyor duşa kabin kenardan tutunup öyle yıkıyorum
Beyzasim hunilimomm bizimki henüz ayağa kalkmadı sizinki baya büyük bize göre o zaman Allah bilir biz ne oluruz 😁
cydcvk Beyzasim geçen haftaya kadar bende öyle yıkıyodum birden bana da bi ışınlama geldi niye oturtmuyorum diye🙈 neyse oturttuk eşimle kafasından aşağı su döker dökmez çırpınmaya başladı heryer su oldu😂😂😂