Mavi0688 Hanimlar bebegim 6. Aylik oluyor yarin. Sesli isikli olabilir onun aktif olarak oynayabilecegi dikkatini cekecek oyalanabilecegi ayni zamanda gelisimine faydali oyuncaklar almak istiyorum. Kullanan arkadaslardan oyuncaklarin model ve markalarini tavsiye istiyorum simdiden tesekkur ederim.
Sarikuzumalp Mavi0688 fisher price eğitici köpekçik hem eğitici hemde kalbinde ışığı var. İlk zamanlar bebişimin dikkatini çekmişti şuan biraz oynayıp atıyor ama 😃
Mavi0688 Sarikuzumalp kac aylik oldu peki bebeginiz de sıkılıyor? Her yerde karsima bu oyuncak cikiyor fiyati malum, cabuk sıkılır mi diye merak ediyorum acikcasi 😁
Zeynep17 Kanz oyuncak ilk kumandam. Renkli ışıkları ilgisini çekiyor. Sayılar, hayvanlar, renkler, şarkılar mevcut.
Sarikuzumalp Mavi0688 17 aylık şuan ama ilk zamanlar ilgisini epey çekmişti 😃 şu uygun olan uygulamalar var yaa, ikinci el ama tertemiz bebekleri 2 kez oymamış sıkılmış satanlar bar uygulama ismi veremiyorum uyarı yiyorum 😃 oradan al bence canım fiyatı pahalı cidden bende almazdım o fiyata hediye almıştı halası 😊
Mavi0688 Sarikuzumalp ahaha msj alindi 😁 peki son birsey daha sorayin kacinci aya kdr ilgisini ceknisti 😅
Sarikuzumalp Mavi0688 bizim 1 yaşta hediye gelmişti canım 15.ayına kadar falan epey oynadı. Arada saklıyorum geri çıkarıyorum geri ilgisini çekiyor ama 😊 alkışı baybayı falan ondan duyunca hemen yapıyordu 😊 balığı dalan ordan öğrendi mesela güzel yani 😊
Mavi0688 Sarikuzumalp anladim benim bebegim henuz 6 aylik bakalim uzun sureli oynayabilecegi bir sey olucaksa almak isterim. Malum bebek milleti hemen sıkılıyorlar he seyden 😁😁 tesekkur ederimmm
Sarikuzumalp Mavi0688 şimdiden kulak aşinalığı yapar şimdi alman daha güzel aslında 😊 aynen hemencik sıkılıyorlar vallahi 😃 rica ederim canımm 😊
dsz Benim ki 6.5 aylık. Eğitici köpekçiği aldım bakıyor ama çok ilgisini çekmedi. Sadece ısırmak için kullanıyor dişleri kaşındığından. Kaldırdım ben de. Bir kaç ay sonra tekrar vericem. Kendi salladığı çıngıraklar şu an daha çok ilgisini çekiyor ya da sıkınca ses çıkaran peluş oyuncaklar var e bebekte. Elleri küçük olduğundan kavrayabildiği oyuncaklarla oynuyor. Gerçi bizimkinin oynama anlayışı ağzına sokmak. Şu diş çıksa da rahatlasam😁
Mavi0688 dsz bizim de oyle su an. Eline gecen her seyi ama her seyi agzina sokuyor. Dis ciksada rahatlasak diye bekliyorum 😁
dsz Mavi0688 bence acele etmeyin 1-2 ay daha köpekçik için bekleyebilirsiniz. Ben e bebekten hışırtılı kumaş kitaplardan aldım şu an en çok onlarla ilgileniyor hem ağzına sokuyor hem resimlere bakıyor. Hışır hışır ses de çıkıyor hem de faydalı. Kesinlikle öneririm.😊