ogan Merhaba, 2 aylık bebeğimde egzame başladı, şimdilik her gün duş ve nemlendirme önerdi alerji doktoru. Haftaya tekrar gideceğiz kontrole. Bebeği geçiren var mı acaba? Moralim bozuldu çok 🥺
Emineyilmazz ogan 3 ay denemediğim kalmadı ilk doktor kortizonlu krem verdi çok zararlı kullanmadım 3 ay. Zeytin yağ mustela bepantol neler neler kullandık. 3. Ay sonunda artık mahvoldu çocuk kortizonlu krem kullandık hepsi geçti 😞
simsekmevlude ogan bız 5 ayşıgız bızdede var ve 2-3 gundur herkes egzama postu açtı sanırım herkes şuan yaşıyor bızde duş ve nemlendırıcıyle gıdıyoruz ce doktorum yumurtayı kesmemı soyledı..yumurta ve yumurta içeren şeylerden uzak durucam 3 hafta sonra kek tarzı seylerde deneyerek baslayacagım yumurtadan oldugunu dusunmuyorum ama bu ay egzamayı terıklıyecek seylerı cok fazla yedım hepsı karısınca oldu sanırım..Bılmıyordum tabıkı artık daha dıkkatlı olucam
Ozgeruya ogan 1 aydir yanaklarinda var nemlendirici kullandirdi doktorumuz ama suan arada geçiyor gene oluyor buyuk ihtimal alerjimiz var bizim simdilik süt ürünleri tüketmiyorum ama nemlendirici kullaniyorum