SertapHilal 1 ay önce stokladığım 10 poşet sütüm var. Bazısı 200 ml bazısı 120 ml. 4 aylık kızım var 👧 Ankara mamakta oturuyorum isteyen alabilecek olan varsa verebilirim.
BEYZANUR2020 SertapHilal canım düşüncen çok güzel ama verdiğin kişiyi iyice belle cunki senin cocugunla süt kardeşi olacak yarın birgün karşılaşma ihtimalleri olabilir birbirlerine gönülleri düşer yanlış anlama lütfen
Sngl_3 SertapHilal maşallah ne güzel benimde 4 aylık oğlum var sütüm ona zor yetiyor süt arttırmak için kullandığınız bi içecek veya yiyecek var mı?
SertapHilal Sngl_3 Bol su, yeşillik, bulgur pilavı ve soğanı çok tüketiyorum ☺️ Sütüm hep fazlaymış gibi düşünüyorum çünkü psikoloji süt üretimini çok etkiliyo
FUNDA-BARIS Merhaba bizim anne sütüne ihtiyacımız var ama günlük olması gerekiyor doktor öyle istedi bu sekilde alabilirmiyiz
FUNDA-BARIS SertapHilal GÜNLÜK SÜT DEDİLER AMA dolap ta da olur dedi Erkan Hoca süresi 2-3 ay olur dedi
FUNDA-BARIS SertapHilal yardımcı olursanız çok sevinir duacınız olurum nolur Allah rızası için çare arıyoruz nolur