Elifmoms Kızlar 2dir kızıma pankek yapıyorum içi hamur gibi oluyor pişmiyor 🙄 farklı kişilerden denedim tarifi ama yinede olmadı. Kıvamı nasıl olmalı koyu mu? Bana yaptıgınız tam tutan mümkünse tam malzemeli bir tarif verin lütfen.
sedaykn Elifmoms Genellikle 1,5 tatlı kaşığı un yetiyor pankeklerde. Yarım muz, 1 çay kaşığı keçiboynuzu unu, 1,5 tatlı kaşığı karabuğday unu kullanıyorum ben tam oluyor mesela bu tarif. Kıvamı sulu olmasın çok koyu da olmasın boza kıvamında olsun.
Woody Elifmoms Ben şöyle tutturdum.bşra cıvıktı, pişirdim olmadı. Biraz un ekledim olmadı. Biraz daha ekledim, oldu. O kıvamı uzun uzun inceledim 🙄😀😀😀
Elifmoms Deletedmom9 teşekkür ederim ama bu normal pankek yapmış kendimize yaptıgım pankeklerde sıkıntı yok ama kızıma yaptıklarım çiğ oluyor 😊
Vanilya Elifmoms Canım hep yapıyorum hemen vereyim Yarım muz 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı keçiboynuzu unu veya tam buğday 1 yumurta sarısı Ben çırpıyorum güzelce. İçi de güzel pişiyor kısık ateşte ağır ağır pişiriyorum. Bugün krep de yaptım. O da iyi oldu canım yedi